dimarts, 5 de gener del 2010

Setmana de la Ciència 2009


El P.N de Llevant va ser present, de bell nou, en la celebració de la Setmana de la Ciència 2009. Aquest event té per objectiu apropar la població a les tasques d'investigació realitzades per les distintes entitats, empreses i administracions del nostre país.

Totes les activitats realitzades en el marc de la Setmana de la Ciència han estat finançades parcialment o total per l'Estat Espanyol (Departament de Ciències, Innovació i Tecnologia).

Enguany el parc natural ha intentat aportar un coneixement sobre les basses i fonts que es troben en el seu territori, donant a conèixer la seva importància per al manteniment de la Biodiversitat.

El dia 13 de novembre un gran nombre d'estudiants dels col·legis d'Artà visitaren l'oficina del Parc, al carrer de l'Estel, per fer un taller d'observació i identificació d'invertebrats aquàtics. El mateix vespre el teatre d'Artà fou l'escenari d'una xerrada sobre els punts d'aigua, les seves tipologies i la importància d'aquests per a la fauna. El dia 14, dissabte, fou el mateix Parc el lloc on la vintena d'assistents poguérem observar in situ alguns punts d'aigua (basses, fonts i piques) i hi poguérem reconèixer alguns dels organismes que les habiten.